Produkty

unijas gastrotechnika
unijas gastrotechnika
unijas gastrotechnika
unijas gastrotechnika
unijas gastrotechnika

RANCILIO

Novinka Xcelsius

S funkciou Xcelsius je možné extrahovať kávu a dynamicky meniť teplotu vody počas procesu extrahovania, známe ako TEMPERATURE PROFILING (teplotné profilovanie). Z toho vyplýva ,že ak sa mení teplota ,ktorá je pod kontrolou počas extrakcie, môžete zvýrazniť alebo zakryť rôzne individuálne arómy zmesi kávy. Systém Xcelsius umožňuje dynamicky meniť vlastnosti pri extrakcii kávy v priebehu 25-30 sekúnd, zvýšiť alebo znížiť teplotu až o 5 ° C . Táto funkcia umožňuje vyzdvihnúť aromatické a chuťové vlastnosti každej zmesi kávy. Systém Xcelsius je najnovšia patentovaná technológia kontroly teploty vody. S Xcelsius môžete ľahko nastaviť a garantovať stabilnú a presnú teplotu pri príprave kávy v každej situácii. Tento systém je chránený 2 medzinárodnými patentmi. RANCILIO venuje vývoju Xcelsius viac ako 3 roky. Hlavné rysy tohto systému sú dvojitá fáza ohrevu vody, jedinečná konštrukcia hlavy, unikátny vodný systém a samozrejme prepracovaná riadiaca jednotka. Teplota vody pri extrakcii kávy je jednou z najdôležitejších parametrov ktoré ovplyvňujú výsledok v šálke čo sa týka chuti. Xcelsius je vo svete espresssa niečo úplne nové.